Girişimcilik dersleri, başlangıç için program ve tüm başlangıç süreci anlatılacak.

Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara verilecek belge (Katılım Belgesi)

Programın içeriği

Pazar araştırması, pazarlama dijital, satış, girişimciliğe sıfırdan nasıl başlanır?

1. İş hayatına yeni başlayanlar veya yeni bir iş dünyasında olanlar için dizayn edilen bu eğitim sizleri iş yerinde yaşayacağınız hatalardan kaçınmanız için bilmeniz gereken tüm ayrıntıları sizler için sunacak.
  1. Uygulamalı girişimcilik eğitimimizin son haftasında girişim fikri olan kişilerin girişimcilik becerilerinin geliştirilmesi, girişimcilik kursu sertifikası sağlanmasının yanı sıra girişimci adaylarının kendi işlerini kurmaları ve KOSGEB, Tübitak BİGG, Girişim Evleri vb yeni girişimci desteklerinden faydalanması için başvurularının da yapılması sağlanacaktır.
  1. Süre: 8 hafta (konu ve öğrenci sayısına bağlı olarak her hafta 4-5 saat) +1 ekstra toplantı saati (her bir seans 2-3 saat), mesai saatleri, sorular ve ev ödevi gibi çalışma saatleri. Toplam 64 saat.
  1. Kursun temel amacı, eğitim döneminde bir işletme açmak veya mevcut işi geliştirmektir. Bir fikir bulun ve analiz edin. İlk parayı kazanın, potansiyel bir yatırımcı bulun ve onu çekmek için bir sunum hazırlayın. İlk yatırımlarınızı alın.
  1. Kursun başında parasal bir hedef koyarız, öğrenci bunu öğretmeni ile birlikte teyit eder.
  2. Ders Tanımı:
    1. İşletmeye giriş.
      1. Uygun bir iş fikri nasıl seçilir?
    2. Trendleri, rakipleri ve pazarı analiz etmek.
      1. SMM’yi kapsayan ürün paketleme ve pazarlama, açılış sayfası yapımı ve reklam yapımının temelini.
    3. Satış. Satış hunisi. Ürün matrisi. Canlı senaryolar.
    4. İK. Etkili bir ekip nasıl kurulur? Başarılı bir iş için neden bir ekibe ihtiyacınız var?
    5. Pratik finans. Tahmin.
    6. Yatırımcılar için sunum ve yatırımcılar ile nasıl çalışılacağı. İş planı hazırlama.

Kimler katılabilir?

Aktif iş hayatında olanlar, Öğrenciler, girişimciler ve başlangıç seviyesinde olanlar girişimciler

PROGRAM İŞLEYİŞ DETAYLARI

Eğitim tarihi:

Tarih: 1 Kasım 2021 – 1 Kasım 2022

Eğitim Günü: Haftada 1 gün ve 4 Saat
Toplam Eğitim Saati: 208 saat
Eğitim Saati: 11.00 – 15.00 arası yapılacaktır

Kurs ücreti: 3400 Dolar

ŞİMDİ BAŞVUR

Kayıt için şimdi başvur!

ŞİMDİ BAŞVUR