14 Şubat’a Özel Cheesecake ve Brownie Yapımı Workshop

Sevgililer Günü’ne özel cheesecake ve brownie eğitimimiz 14 Şubat’ta başlıyor. Şef Şule Karanfil eğitmenliğinde eşsiz lezzetlerin nasıl yapıldığını öğrenebileceğiniz eğitime tek fiyat ödeyerek çift veya tek olarak katılabilirsiniz.

Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım belgesi verilecektir.

• Orman meyveli cheesecake
  • Brownie

• Herkes katılabilir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.

• Eğitim Tarihi: 14 Şubat 2023
  • Eğitim Saati: 11:00 – 14:00
  • Kurs Ücreti: 850 TL ( Eğitime tek fiyat ödeyerek çift veya tek olarak katılabilirsiniz. )
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Şule Karanfil
Şule KaranfilŞef
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gastronomi bölümündeki lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra başladığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümündeki yüksek lisans eğitimine devam eden Karanfil, aynı zamanda İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda eğitim vermektedir.