2 Aylık Uygulamalı İngilizce Girişimcilik Programı

• İş hayatına yeni başlayanlar veya yeni bir iş dünyasında olanlar için dizayn edilen bu eğitim sizleri iş yerinde yaşayacağınız hatalardan kaçınmanız için bilmeniz gereken tüm ayrıntıları sizler için sunacak.
  • Uygulamalı girişimcilik eğitimimizin son haftasında girişim fikri olan kişilerin girişimcilik becerilerinin geliştirilmesi, girişimcilik kursu sertifikası sağlanmasının yanı sıra girişimci adaylarının kendi işlerini kurmaları ve KOSGEB, Tübitak BİGG, Girişim Evleri vb yeni girişimci desteklerinden faydalanması için başvurularının da yapılması sağlanacaktır.
  • Eğitim döneminde bir işletme açmak veya mevcut işi geliştirmektir. Bir fikir bulun ve analiz edin. İlk parayı kazanın, potansiyel bir yatırımcı bulun ve onu çekmek için bir sunum hazırlayın. İlk yatırımlarınızı alın.
  • Kursun başında parasal bir hedef koyarız, öğrenci bunu öğretmeni ile birlikte teyit eder.

Sertifika Hakkında

Programın İçeriği

• İşletmeye giriş.
  • Trendleri, rakipleri ve pazarı analiz etmek.
  • Satış. Satış hunisi. Ürün matrisi. Canlı senaryolar.
  • İK. Etkili bir ekip nasıl kurulur? Başarılı bir iş için neden bir ekibe ihtiyacınız var?
  • Pratik finans. Tahmin.
  • Yatırımcılar için sunum ve yatırımcılar ile nasıl çalışılacağı. İş planı hazırlama.
  • Öğrencinin proje sunumu
  • Yatırım almak için Kosgeb, Tübitak BİGG veya Girişim Evleri programlarına başvurmak

Kimler katılabilir

Aktif iş hayatında olanlar, Öğrenciler, girişimciler ve başlangıç seviyesinde olanlar girişimciler