Çağdaş Sanat Portre Fotoğraf Atölyesi

Çağdaş ve sanatsal içerikli deneysel portre fotoğraflar programı.

Sertifika Hakkında

Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara Katılım Sertifikası verilecektir.

Programın İçeriği

• 1. Hafta: Çağdaş sanat portre fotografçıları incelenmesi, Ekipmanlar ve objektif kullanımı. Portrede fotoğrafçı model ilişkisi.
  • 2. Hafta: Portre fotoğraflarında kullanılan ışıklar. Fotoğraf makinesi ayarları ve açılar. Netlik-Arka Plan-Kompozisyon
  • 3. Hafta: Dış mekanda portre fotoğrafları uygulamalı çekimler ve değerlendirmeleri.
  • 4. Hafta: İç mekanda portre fotoğrafları uygulamalı çekimler ve değerlendirmeleri.

Kimler katılabilir?

Temel fotoğraf bilgisi olanlar profesyonel makine, kompakt ve mobil telefonlarında portre özelliği olanlarda katılabilir.

Program Detayları

• Eğitim Tarihi: 18, 25 Aralık 2021 – 8, 15 Ocak 2022
  • Eğitim Günü: Cumartesi
  • Toplam Eğitim Saati: 8 saat / 2 Hafta
  • Eğitim Saati: 12.00 -14.00
  • Katılımcı Sayısı: 6-10 kişi
  • Kurs Ücreti: 400 TL

Yüksel Özen
Yüksel ÖzenEğitmen Hakkında
Yüksel Özen 1972 İstanbul Üsküdar doğumlu, 12 yaşındayken babası sayesinde ilk fotoğraf makinesi ile tanıştı. Anadolu Üniversitesi Endüstriyel İlişkiler Çalışmalar Ekonomisi ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Sanat Fotoğrafçılık & Görüntü Yönetmenliği bölümü okudu. Unesco AIAP International Art Turkey / Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği. UPSD’ nin de bir üyesidir. Çeşitli dergilerde Vogue Italia, Essence Look Over, Dark Beauty, 500px ve Gazetesanat.com gibi web magazin bloglarda fotoğrafları röportajları yayınlandı, İstanbul Mercedes Fashion Week’ de Ajanslara Defile ve Moda fotoğrafçılığı yaptı. Fotoğraf ile ilgili çalışmalarına halen devam etmektedir.