Kuaförlük Mesleği 4. Seviye Sınav Hazırlık Kursu

Eğitim Amacı

Lonca SEM ve İstanbul Kadın Kuaförler Odası iş birliğinde ve Davines ürün sponsorluğunda Türkiye’de ilk kez yapılacak kuaförler için Mesleki Yeterlilik Kurumu Seviye 4 sınavına uygulamalı hazırlık kursu başlıyor. İş yeri açmak için gerekli olan ve ustalık belgesi sınavlarına doğrudan girme hakkının elde edileceği sınava mesleğin profesyonelleriyle hazırlananın.

• Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara İstanbul kuaförler odası ve YÖK onaylı Eğitim Sertifikası verilecektir. YÖK onaylı sertifikalar ile iş yerlerinde çalışılabilir.
  • İstanbul kuaförler odası tarafından sertifika alacaklar ve Seviye 4 sınavında başarılı olan katılımcılar beş yıl süre ile is yeri açabilir ve ustalık sınavına katılma hakkı kazanırlar.

• Kesim – 24 saat
  • Renklendirme (Boya) – 40 saat
  • Topuz Eğitimi – 40
  • Saç Uzatma (kaynak) – 8 saat
  • Gelin Başı – 8 saat
  • Perma – 32 saat
  • İstanbul Kadın Kuaförler Odasınca verilen Sınav Semineri – 8 saat

Eğitime Kimler Katılabilir?

Okuryazar olmak ve bir bonservis (mesleki tecrübesi olduğuna dair çalışmış olduğu iş yerinden yazılı belge) gerekmektedir.

Eğitimenler

Eğitmenler İKKMESO üyesidir.

Program İşleyiş Detayları

• Eğitim Günü, Saati ve Tarihi:
    Hafta da iki gün 10 Hafta sürecektir. 10:00-18:00
  • Eğitim Süresi: 160 Saat
  • Kurs Ücreti: 17.000 TL
  • (Kredi kartına üç taksit imkanı veya kurumumuzca sağlanan öğrenci kredisi ile 12 aya kadar taksit imkanı vardır). Öğrenci kimliği olanlar için %25 indirim yapılacaktır.
  • Eğitimlerimize katılabilmek için size ekte göndermiş olduğum Aday Kursiyer Kayıt Formunu ve ödeme yapmış olduğunuz dekontu bizlere iletmeniz gerekmektedir.
  • Eğitim LONCA Sürekli eğitim merkezi laboratuvarında yapılacaktır, eğitim malzemeleri tarafımızdan sağlanacaktır.