Eğitimin amacı

Oyuncu olma hedefinde olan katılımcıları sistemli bir eğitim süreci neticesinde sektöre kazandırmak. Donanımlı oyuncular yetiştirmek ve sanat adına katkı yapacak bireyler kazandırmak.

Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara verilecek belge (Katılım Belgesi)

Programın içeriği

Temel Oyunculuk ve Sahne Eğitimi

. Tiyatro tarihi

. Diksiyon

. Fiziksel Çalışmalar

. Doğaçlama Dersi

. Dans Dersi

. Performans İnceleme Dersi

. Drama Dersi

. Beden Kullanımı

. Metin Çözümleme

. Role Hazırlık

. Oyunculuk teknikleri

Kimler katılabilir

Oyunculuğa ilgi duyan 18 yaş ve üstü kişiler.

PROGRAM İŞLEYİŞ DETAYLARI

Eğitim tarihi:  20 Kasım 2021 – Haftada 2 gün. 6 saat toplam 120 saat

Eğitim Günleri: –

Eğitim saati:

Kurs ücreti: 900 TL (KDV dahil)

ŞİMDİ BAŞVUR

Ön Kayıt için şimdi başvur!

ŞİMDİ BAŞVUR

Burak Uyanık
Burak UyanıkEğitmen
İstanbul’da doğdu.Lise yıllarından itibaren müzik ile iç içe bir hayat yaşadı.Gitar,şan ve piyano eğitimleri aldı.
Üniversite yıllarında İstanbul Aydın Üniversitesi Koro Aydın Müzikal ekibini kurdu ve 3 yıl şefliğini yürüttü. Ekip ile birlikte Rus Konsolosluğu ” Kültür Festivali Katılım Plaketi ” , Marmara Üniversitesi Kültür Festivali Başarı Plaketi, 1 kitap kap sosyal sorumluluk projesi ile Anadolu Kütüphaneleri , Sergei Vasilievich Rachmaninoff, Piyano yarışması kapsamında Koro Aydın Müzikal şefi olarak davet edildi. Aldığı teklif ile Üsküdar Gençlik Akademisi Tiyatro eğitmenliği görevine getirildi. Burada kendi yazdığı ” Sen Olmasaydın ” isimli müzikal oyun 30 gösterim sürdü ve 15.000 kişiye sergilendi. Sonrasında kendi kurduğu ekibi Doğaçlama Atölyesi ile Delta Fm, Anadolu’nun Sesi Radyosu ve Karadeniz’in sesi radyosunda programlarda skeç, sunuculuk ve programcı görevini üstlendi. 2014 yılında Avcılar Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma özel Günü için yazıp, yönetip oynadığı ” Çanakkale’den Mektup Var ” isimli oyunu çok beğenildi ve bir çok kez farklı şehirlerde sergilendi. 6 ay boyunca cep tiyatrosunda kendi yazıp yönettiği aynı zamanda oynadığı ” İkilem ” isimli oyunla başlayan tiyatro macerası, büyük usta Haldun Dormen’den aldığı Müzikal tiyatro eğitimi ile sürdü. Haldun Dormen tarafından yazılıp yönetilen Müzikallerden Selam oyununda yer aldı. 2012 yılında ve 2015 yılında çıkardığı deneme ve şiir tarzında kitapları büyük ilgi gördü.Son kitabı ” defol gel ” seçkin kitapçılarda satışta bulunmaktadır. Suç makinesi isimli tek kişilik tiyatro oyunu ile beğeni topladı. Oyunun prömiyer gelirini TSÇV ‘na bağışladı.Konsept Sahne Genel Sanat Yönetmenliği yapmakta bu sezon 5 farklı oyun ile izleyici ile buluşmaktadır.