2022-09-15T09:47:36+03:00

Sevdiklerinizin özel günlerini kendi yaptığınız motto pastalarınız ile kutlamak istemez misiniz? Birbirinden farklı cake tabanı ve dolgusu hazırlamanın yanı sıra pişirme tekniklerini öğrenebileceğiniz eğitimimize katılarak motto cake yapmanın keyfini çıkaracaksınız.

2022-05-30T09:19:29+03:00

Şef olmanın avantajları, birileri yemeğinizden memnun kaldığında hissettiğiniz tatmin duygusudur. Kişiliğinizin yaratıcı yanı bu meslekle yerine getirilecek, çünkü yeni yemekler yaratacak ve eskileri güzelleştireceksiniz.

2022-09-12T16:10:54+03:00

Şef olmanın avantajları, birileri yemeğinizden memnun kaldığında hissettiğiniz tatmin duygusudur. Kişiliğinizin yaratıcı yanı bu meslekle yerine getirilecek, çünkü yeni yemekler yaratacak ve eskileri güzelleştireceksiniz.

2022-06-01T13:56:41+03:00

Farklı cheesecake tabanı ve dolgusu hazırlama ayrıca pişirme teknikleri ile profesyonel mutfağımızda cheesecake yapmanın keyfini çıkaracaksınız.

2022-05-24T16:47:55+03:00

Şef Hande Acı ile Profiterol Yapımı Workshopu başlıyor! Profiterol yapımının tüm aşamalarını uygulamalı olarak öğrenebileceğiniz workshopumuzu kaçırmayın.

2022-09-07T14:26:21+03:00

Şef Hande Acı eğitmenliğinde gerçekleşecek olan workshopa katılarak, ekşi maya ile yapılan köy, baget ve Alman çavdar ekmeğinin tüm inceliklerini öğrenebilecek ve birbirinden lezzetli bu ekmekleri ustalıkla yapabileceksiniz.

2022-06-01T16:00:47+03:00

Şef Hande Acı ile üzümlü cevizli karabuğday ekmeğinden Paskalya ekmeğine kadar sofraların vazgeçilmezi olan birbirinden lezzetli ekmekleri keşfedin.