2022-11-25T13:37:10+03:00

Bu eğitimde katılımcılara lakto fermantasyon hakkında bilgiler aktarıp birlikte fermente turşu kurulumu yapacağız. Aynı zamanda deneysel bir alan açıp aldıkları bilgilerle farklı lezzetler geliştirmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

2022-11-25T12:24:51+03:00

Permakültür konusunda katılımcıları bilgilendirmek ve sürdürülebilirliğe dair adım atabilmelerinin önünü açmak, bahçecilik yapmak için temel bilgiler edinmelerini sağlamak ve uygulamalı olarak göstermeyi amaçlıyoruz.

2022-11-25T13:28:44+03:00

Permakültür nedir? Kapsamı ve uygulama alanları nelerdir? Nasıl hayatımıza yansıtırız? Gibi sorular bu eğitimde cevap arayacağımız temel sorular olmakla birlikte odağımıza bostan ve yetiştiriciliği alıyoruz.

2022-11-25T13:35:29+03:00

Permakültür konusunda katılımcıları bilgilendirmek ve sürdürülebilirliğe dair adım atabilmelerinin önünü açmak, bahçecilik yapmak için temel bilgiler edinmelerini sağlamak ve uygulamalı olarak göstermeyi amaçlıyoruz.

2022-06-02T17:17:51+03:00

Fermantasyonu ve fermente gıdaları anlattığımız bu atölyede neden fermente turşu kurmayı tercih ettiğimizi inceleyip diğer turşu kurma yöntemlerini de birlikte değerlendireceğiz.

2022-06-02T17:18:04+03:00

Kompost yapımı bu atölyede hem teorik hem de pratik olarak ele alınacaktır. Farklı kompost yöntemlerini derinlemesine inceleyeceğimiz bu eğitimde öncelikle neden kompost sorusunu gündeme getireceğiz.