Sürdürülebilir Yaşam ve Permakültür Eğitimimize katılmış olanlar 25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Sihirli Tohumlar tarafından organize edilen çiftlik gezisine %20 indirimli olarak katılabileceklerdir. Detaylar aşağıdadır.

Çiftlik gezisini kompost atölyesiyle birleştirerek 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde iki ayrı gün olarak sunuyoruz. Sınırlı sayıda katılımcıyla yoğun ve etkin bir program oluşturduk. Buradaki yaşamı hem görme hem de deneyimleme imkanı yaratırken katılımcılarla keyifli bir gün geçirmeyi hayal ediyoruz. Doğanın içinde yarattığımız bu ortamı sizlerle paylaşmanın heyecanı içindeyiz.

10:30  Çiftliğe varış
11:00  Gezi
13:30  Sıcak kompost uygulaması
14:00  Yemek
15:00  Sohbet
15:30  Yola çıkış

Karşılama çay ve kahve ikramı sonrası tanışmanın ardından çiftliği geziyoruz. Gıda ormanı, bostan, fideleme serası, kümes ve doğal yapılarla ilgili dolaşırken paylaşımlarımız olacak. Kompost yapımını ana hatlarıyla inceledikten sonra yemek molası öncesi birlikte sıcak kompost uygulaması yapıyoruz. Toprak fırınımızda hazırladığımız lezzetlerle ve bostanımızdan hasat ettiğimiz ürünlerle menüyü çeşitlendirdik. Sorular ve sohbetle gezimizi tamamlıyoruz.

Gidiş geliş organizasyonu ziyaretçilerimize aittir. Konum kayıt yaptırdıktan sonra katılımcılara bildirilecektir.

Gezi tarihleri: 25 Temmuz Cumartesi ve 26 Temmuz Pazar, iki ayrı gün aynı program tekrar edilecektir.

Gezi ve kompost eğitim programı ücreti kişi başı 250 ₺. Daha önce eğitimlerimize katılanlara %20 indirim uygulanacaktır.

Bilgi ve kayıt için Sihirli Tohumlara Instagram üzerinden ulaşarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Güncel Haberler