Belgesel Fotoğrafçılığı Atölyesi

Sinema sanatında önemli yer tutan yönetmenlerin özgün filmlerini, tekniklerini anlamak üzere kurgulanan bir sinema atölyesi.

Dünya ve Türk sinemasının en önemli isimlerini “Yönetmen Sineması” atölyemizde yazar, Enes Kudu’nın moderatörlüğünde farklı bir deneyimin yolculuğuna çıkıyoruz.

Yönetmenleri tanırken, filmlerini, sinema dilini, tekniklerini, okumaları vb içerikleri dinlerken bir taraftan da sinema sanatının büyüsünde gündelik hayatımızın dışında bir hikâye anlatacağız.

İlgi duyan herkes katılabilir.

İSSB MYO LONCA SEM KATILIM BELGESİ

• Eğitim Günü: Cumartesi
  • Eğitim Saati: 17.00 – 18.00
  • Eğitim Süresi: 4 hafta sürecektir.
  • Kurs Ücreti: 1200 ₺

1. Aşağıda yer alan ”Aday Bilgi Kayıt Formunu” doldurunuz

2. Akademik danışmanlarımız en kısa sürede detaylı bilgi için sizinle iletişime geçecektir.

Enes KuduYönetmen Sineması
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve TV bölümü mezunu. Onbironsekiz adlı bir podcast platformunda programcılık ve editörlük yaptı. Bir konser salonunda “Program Koordinatörü” olarak görev yapıyor. “Zamanlama Gerektiren Filmler” adlı blogunda ve çeşitli dijital platformlarda sinema ve müzik yazıları yazıyor. Hangi Film Hangi Zamanda? podcast programını hazırlayıp sunmaya devam ediyor.