Proje Açıklaması
Menü Mühendisliği Esasları
Eğitimin Amacı
Yiyecek içecek işletmelerindeki menülerde kullanılan yemeklerin işletme karlılık ve satış adetleri hedefi doğrultusunda değerlendirilip, uygun olup olmadıklarının saptanması. Uygun olmayan yemeklerin hangi yeni yemeklerle değiştirileceklerinin tespit edilmesi ve sonuç olarak işletmenin hedeflerinin tutturulmasının sağlanması.
Sertifika Hakkında
Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.
Programın İçeriği
Yemeklerin kârlılık, popülarite, katkı payı ve işgücü anlamında değerlendirilmeleri, hedefe uymayan yemeklerin bilimsel metotlar ile nasıl değiştirileceğinin öğretilmesi.
Kimler katılabilir?
Otel restoran cafe gibi yiyecek içecek işletmelerinin yöneticileri ve konuya ilgi duyan herkes.
Program Detayları
- Eğitim Tarihi: 25 Aralık 2021
- Eğitim Günü: Cumartesi
- Toplam Eğitim Saati: 12 saat / 4 Hafta
- Eğitim Saati: 11.00 -14.00
- Katılımcı Sayısı:
- Kurs Ücreti: 900 TL
Nasıl Kayıt Olurum?
- Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
- Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.