Dünya ve Türk sinemasının en önemli isimlerini “Yönetmen Sineması” atölyemizde yazar, Enes Kudu’nın moderatörlüğünde farklı bir deneyimin yolculuğuna çıkıyoruz.
Bireyin kendi yaratıcı kimliğini arayış halinde gün yüzüne çıkarıp özdisiplinini sağlayarak bireysel ve topluluk dahilinde sanatsal yeti ve güdülerinin çoğaltılması.
Her yaştan bireyin çizim yapabilmesini sağlamak, güzel sanatlar eğitimine olumlu katkı sunabilmek, dijital tasarıma olumlu katkıda bulunabilmek, hobiyi şekillendirme ve genel kültür kazanmalarını sağlayarak bireyin kendisini ifade etmesini sağlamak
Resim sanat alanındaki temel bilgi ve becerileri suluboya tekniği ile kazanır ve alanın gerektirdiği temel yeterliklere sahip olur.
Ders programı sıcak içeceklerin sektördeki güncel ihtiyaçlarına yönelik, uluslararası ileri seviyede teorik ve pratik konuları kapsar.
Temel fotoğraf eğitimi almış bireylerin fotoğrafta sosyal belgesel üzerine toplumu gözlemeleri ve etik kurallar çerçevesinde analiz yaparak ilerlemelerini hedefler.
Bireyin kendi yaratıcı kimliğini arayış halinde gün yüzüne çıkarıp özdisiplinini sağlayarak bireysel ve topluluk dahilinde sanatsal yeti ve güdülerinin çoğaltılması.
Bilimsel Temeller ve Mutfak Uygulamaları, yemeklerin hazırlanması ve tüketilmesi sırasında ortaya çıkan olayların incelenmesine adanmış bilimsel bir disiplin olan moleküler gastronomiye benzersiz bir genel bakış sağlar.
Belirlenen konuda kişilerin hem teorik bilgi sahibi olması hem de eğlenerek, deneyerek konuyu öğrenmesidir. Öğrenmeye ve uygulamaya ağırlık verirken kokteyl hazırlamanın püf noktalarını da öğrenmektedirler. Katılımcılar merak ettiği konu hakkında bilgi alırken, tecrübe sahibi de olmaktadır.