Proje Açıklaması

Asya Mutfağı Başlangıçlar Workshop 3

Eğitimin Amacı

Şef Elif Gözel ile Noodle, Kung Pao Chicken ve Dango Tatlısı yapmanın püf noktalarını öğrenebileceğiniz bu lezzet dolu workshopu kaçırmayın.

Sertifika Hakkında

Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Programın İçeriği

  • Noodle
  • Kung Pao Chicken
  • Dango Tatlısı

Kimler Katılabilir?

  • Asya mutfağı ilgili duyan herkes katılabilir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.

Program Detayları

  • Eğitim Tarihi: 2023
  • Eğitim Günü: Cumartesi
  • Eğitim Saati: 17:00 – 20:00
  • Kurs Ücreti: 850 TL
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nasıl Kayıt Olurum?

  1. Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
  2. Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

EĞİTMEN

Elif Gözel
Elif GözelŞef
Elif Gözel, Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 2012 yılında mezun olduktan sonra meslek hayatına atılarak Sumahan on The Water Tapasuma İstanbul’da bir süre aşçı yardımcısı olarak çalışmıştır. Uzak Doğu konseptine sahip olan P.F Changs’in sushi, wok ve dim sun bölümlerinde deneyim kazanan Gözel, Stalk Casual Kitchen’da şef olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla İstanbul The House Hotel, Chef de Partie The House (Kasa Lokanta), Street Bites, Head Chef, Rita Moda Sous Chef, Joint Kitchen’da çalışan Gözel, halen İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu – Lonca Sürekli Eğitim Merkezinde ve İstanbul Medipol Üniversitesinde şef eğitmeni olarak görevine devam etmektedir.