Proje Açıklaması
Dünya Mutfakları Aşçılık Eğitimi

Eğitim Amacı
Dünya Mutfakları Aşçılık Eğitimimiz başlıyor. Mutfakların usta şefleri tarafından teorik ve pratik olarak verilecek eğitimlerimize katılarak hayal ettiğiniz kariyere bir adım daha yaklaşabilirsiniz.
Sertifika Hakkında
Programın İçeriği
Fransız Mutfağı:
Fransız mutfağı, birçok kişi tarafından dünyanın en prestijli ve saygın mutfağı olarak kabul edilir. Fransız mutfağı, biçimsel teknikleri, taze malzemelere ve basit tatlara verdiği önem, sunumdaki gururu ve zengin ve renkli tarihi ile gerçekten dünyaya hükmederek, diğer birçok stil ve spesiyalitenin temellerini atmıştır. Yetenekli bir şef olmak için, Fransız yemek pişirme temelleri hakkında kapsamlı bilgiye sahip olmalısınız.
İtalyan Mutfağı:
İtalyan yemekleri, dünyanın en iyi yemek damaklarından biri olarak kabul edilir. Kesinlikle zevk alacağınız damak tadınızı cezbedecek lezzetlerle doludur. İtalyan yemek kültürüyle ilgili tüm ayrıntıları merak ediyorsanız, bu kültür hakkında her şeyi bilmelisiniz.
Türk Meze ve kültürü:
Türk meze tabağı geleneği, Türk kültürünün önemli bir parçasıdır. Türk mezeleri, sosyal toplantılar için mükemmeldir ve gündelik, ortak yemek yeme yoluyla konuşmayı teşvik etmek için tasarlanmıştır. Meze veya Türk tapası, yemeğin başında servis edilen az miktarda leziz yiyeceklerdir. Meze kültürünü tüm ayrıntıları ile öğreneceksiniz.
Meksika Mutfağı:
Meksika mutfağı, yoğun ve çeşitli tatları, renkli dekorasyonu ve sahip olduğu baharat çeşitliliği ile tanınır. Meksika gastronomisi, çekici tat ve doku çeşitliliği açısından, proteinler, vitaminler ve mineraller açısından dünyanın en zenginlerinden biridir, Meksika mutfağı ve sunumunu tüm ayrıntıları ile öğreneceksiniz.
Asya Mutfağı:
Asya mutfağı geniş tarih ve deneyim çeşitliliğini yansıtan, sayısız etnik kültürden gelen birçok benzersiz mutfak türüne sahiptir. Asya etnik mutfağının büyüleyici bir dönüşümüne de tanık oluyoruz.
Hint Mutfağı:
Hint mutfağı, Hindistan’a özgü yiyecekler ve bunların hazırlanma yöntemlerini kapsar. Hindistan’ın tek bir mutfağı yoktur. Çok çeşitli iklimler, toprak türleri, kültürler ve dinlerin yanı sıra diğer ülkelerden gelen etkiler nedeniyle, Hindistan çok çeşitli mutfaklara sahiptir.. Hint mutfağı da küresel Tarihte önemli bir rol oynamıştır, Hint baharatları Avrupa Keşif Çağı’nın bir hedefidir. Bu mutfağın ayrıcalıklarını ayrıntılı olarak öğreneceksiniz.
Kimler Katılabilir?
- Lise mezunları tercih edilir.
Program Detayları
- Eğitim Tarihi: Son Ön Kayıt Tarihi 16 Haziran 2023
- Eğitim Günü: Cuma
- Katılımcı Sayısı: 20 kişi
- Kurs Ücreti: 35.000 TL Erken kayıt ücreti: 30.000 TL
Nasıl Kayıt Olurum?
- Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
- Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.