Proje Açıklaması

Ekmek Yapımı Workshop 2

Eğitimin Amacı

Şef Hande Acı ile üzümlü cevizli karabuğday ekmeğinden Paskalya ekmeğine kadar sofraların vazgeçilmezi olan birbirinden lezzetli ekmekleri keşfedin.

Sertifika Hakkında

Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Programın İçeriği

  • Üzümlü Cevizli Karabuğday Ekmeği
  • Paskalya Ekmeği
  • Tost Ekmeği

Kimler Katılabilir?

  • Ekmek yapımına ilgili duyan herkes katılabilir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • Eğitime girişte HES kodu ve aşı kartı (çift doz) gösterilmesi zorunludur. Tek doz aşı yaptırmış ya da aşı kartı olmayan kişilerin eğitimden 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler eğitime alınmayacaktır.

Program Detayları

  • Eğitim Tarihi: 19 Şubat 2022, Cumartesi
  • Eğitim Günü: Cumartesi
  • Eğitim Saati: 10.00 -14.00
  • Kurs Ücreti: 450 TL
  • Workshop boyunca yapacağınız ekmeklerin fazlasını yanınıza alabilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nasıl Kayıt Olurum?

  1. Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
  2. Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

EĞİTMEN

Hande Acı
Hande AcıŞef
Hande Acı, Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA’daki eğitimini 2014 senesinde tamamlamıştır. Restoran açılışı, menü planlama ve ekip yönetimi alanlarında deneyim sahibi olan Hande Acı, meslek hayatı boyunca birçok takım kurup yönetmiş ve eğitmiştir. Özellikle ekmekleri ve tatlıları ile büyük bir ün kazanan Hande Acı, tecrübesini İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler LONCA SEM bünyesinde öğrencilerle paylaşmaktan mutluluk duymaktadır.