Kloş Etek Kalıbı ve Dikimi Eğitimi

Etek kalıbı için temel ölçülerin alınması, kalıbın hesaplanması ve kumaşın hazırlanması gibi mesleğe yönelik faydalı birçok bilgiyi deneyimleyerek öğrenebileceğiniz eğitimimizi kaçırmayın.

• Etek kalıbı için temel ölçülerin alınması ve yardımcı ölçülerin hesaplanması
  • Kalıbın hesaplanması
  • Kumaşın hazırlanması ve kesimi
  • Fermuarlı veya lastikli etek dikimi
  • Ütü ve son kontrol yapılması

18 yaşını tamamlamış, moda tasarımına ilgi duyan ve sanayi makineleri eğitimini alıp tamamlayanlar katılabilir.

Katılım belgesi verilecektir.

• Toplam Eğitim Süresi:
    – Astarsız Etek 8 Saat
    – Astarlı Etek 12 Saat
  • Kurs Ücreti:

Öğr. Gör. Seda Kayalı
Marmara Üniversitesi Hazır Giyim Öğretmenliği lisans ve Tekstil Eğitimi yüksek lisans mezunudur. LCW, Fatih HEM ve yurt içinde çeşitli hazır giyim firmalarda tecrübe kazanmış ve 2022 yılından beri İSSB MYO’da Moda Tasarımı Programı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Dikiş Teknikleri, Kalıp Hazırlama, Gerber Eğitimi, Giysi Tasarımı, Erkek Giysi Tasarımı ve Drapaj derslerini vermektedir.
Öğr. Gör. Özlem Akıncı Dikiş
Gazi Üniversitesi Moda Tasarımı Öğretmenliği lisans ve Mesleki Resim İş Eğitimi yüksek lisans mezunudur. Haliç Üniversitesinde Tekstil ve Moda Tasarımı Anabilim dalında Sanatta Yeterlik yapmaktadır. Yurt içinde çeşitli hazır giyim firmalarda tecrübe kazanmış ve 2018 yılından beri İSSB MYO’da Moda Tasarımı Programı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Çizim Teknikleri, Moda Resmi, Temel Sanat Eğitimi, Giysi Tasarımı, Deneysel Giysi Tasarımı, Koleksiyon Hazırlama, Bebe-Çocuk Giysi Tasarımı ve Bitirme Projeleri derslerini vermektedir.