Proje Açıklaması

Mocktail Yapımı Workshop

Eğitim Amacı

Belirlenen konuda kişilerin hem teorik bilgi sahibi olması hem de eğlenerek, deneyerek konuyu öğrenmesidir. Öğrenmeye ve uygulamaya ağırlık verirken Mocktail hazırlamanın püf noktalarını da öğrenmektedirler. Katılımcılar merak ettiği konu hakkında bilgi alırken, tecrübe sahibi de olmaktadır.

Sertifika Hakkında

YÖK Onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

Programın İçeriği

  • Salatalık Mojito
  • Hibiscus Mokteyli
  • Ananas Mokteyli
  • Zencefil Mokteyli

Kimler Katılabilir?

İlği duyan herkes katılabilir.

Program Detayları

  • Eğitim Tarihi: 18 Haziran 2023
  • Eğitim Günü: Pazar
  • Eğitim Saati: 15:00 – 18:00
  • Kurs Ücreti: 650 ₺

Nasıl Kayıt Olurum?

  1. Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
  2. Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

EĞİTMEN

Haluk Togar
Haluk TogarMarka Danışmanı & Eğitmen
Phoenix University (MBA) / Boston-USA Hotel management and Guest Satisfaction konusunda Master yaptıktan sonra Big Pine Key Restaurant & Bar FLORIDA da 6 ay çalıştım ve sonra, Miami Delano Hotel’inde (MADONNA’nın oteli) cross training yaptım.
İş hayatımın bazı evrelerinde, Sayın Rauf Denktaş, Sayın Tansu Çiller, Sayın, Mesut Yılmaz, Dominique Strauss ( Eski I.M.F. Başkanı ) ve gerçek isimleri Jennifer Lynn López olan ABD’li oyuncu / R&B şarkıcısı, ile Christina Maria Aguilera, ABD’li pop sanatçısına ve Madonna’ya bire bir hizmetlerde bulundum.
Mesleki yaşamının daha sonraki yıllarında da 2014 yılına kadar Başbakanlık görevini yürüten ve şu anda Cumhurbaşkanımız olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile C.H.P. Parti başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, ile bir çok bürokrat ve ünlü isme de otelcilikte protokoller verdim. Türkiye Barmenler Derneğinin 4 sene başkanlığını yaptım şu an onur üyesiyim. Aynı zamanda, Türkiyedeki Club Med lerin, A.H.A. nın USLA Uluslararası Lezzet Akademisiinde ve Boğaziçi Üniversitesi / İSTANBUL da, Turizm derslerinde, Eğitimcinin Eğitimi, Hizmette Kalite, Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti, Vücut Lisanı, Bar & Barista Eğitimlerini verdim.