Proje Açıklaması
Popüler Restoran Tatlıları Workshop
Eğitimin Amacı
Şef Tolga Bozok ile birbirinden lezzetli popüler restoran tatlılarını keşfedin. Özenerek hazırladığınız sofralarınızı, kahve molalarınızı, vazgeçilmez çay saatlerinizi popüler restoran tatlıları ile zengileştirin. Genellikle restoranlarda yediğimiz çeşitli tatlıların yapılışlarını, lezzet sırlarını ve sunumlarını öğrenin.
Sertifika Hakkında
Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım sertifikası verilecektir.
Programın İçeriği
Şef: Tolga Bozok
Özenerek hazırladığınız sofralarınızı, kahve molalarınızı, vaz geçilmez çay saatlerinizi popüler restoran tatlıları ile zengileştirin. Genellikle restoranlarda yediğimiz çeşitli tatlıların yapılışlarını, lezzet sırlarını ve sunumlarını öğrenin.
- Sıcak Çikolatalı Kek
- Çıtır Milföy Tatlısı
- San Sebastian
Kimler Katılabilir?
- Tatlı seven ve tatlı yapımına meraklı herkes katılabilir.
- 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
Program Detayları
- Eğitim Tarihi: 2023
- Eğitim Günü: Cuma
- Eğitim Saati: 18:30 – 21:30
- Kurs Ücreti: 850 TL
- Workshop boyunca yapacağınız tatlıların fazlasını yanınıza alabilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Nasıl Kayıt Olurum?
- Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
- Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.