Proje Açıklaması
EĞİTİM DÖNEMİ
EĞİTİM SÜRESİ
4 Ay (256 Saat)
İŞ & STAJ
ABD 3/6 Ay ya da 1 Yıl Staj İmkanı
EĞİTİM SERTİFİKASI
Uluslararası Geçerli 4 Sertifika
Taksit İmkanı
Öğrenci Kredisi: 12 ay taksit
Kredi Kartı: 4 ay taksit
İyisi değil, en iyisi olmak için kendini geliştirmek isteyen geleceğin aşçılarına, son teknoloji ile donatılmış mutfaklarımızda yemek yapmanın tüm inceliklerini ustalıkla öğretiyoruz. Ülkenin ve dünyanın sayılı mutfaklarında kendilerine yer edinmek isteyen geleceğin aşçılarını bilgi ve deneyimimizle destekleyerek kariyer hedeflerini planlamalarına yardımcı oluyoruz.

Hakkımızda
PROFESYONEL BAŞLANGIÇ
Profesyonel Aşçılık Eğitimi ile mutfak sanatlarının tüm inceliklerini son teknoloji ile donatılmış mutfaklarımızda ustalıkla öğretiyoruz. LoncaSem ve Gastro Akademi iş birliğiyle mutfaktaki kariyerinize yön vermek amacıyla başlatılan eğitime katılarak profesyonel bir şef olmanın ilk adımını atabilirsiniz.
Eğitim
NELER ÖĞRENECEĞİM?
- TANIŞMA VE GASTRO EĞİTİM KURALLARI
- AŞÇILIK ÜZERİNE GENEL BİLGİLENDİRME (AHLEI – Cook)
- İŞ GÜVENLİĞİ
- GIDA GÜVENLİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME (HACCAP)
- HİJYEN SENİTASYON VE MUTFAK GÜVENLİĞİ ( NRA SERVSAFE)
- REÇETE YAZIM TEKNİKLERİ / ZAYİİ – FİRE HESAPLAMA / REÇETE MİKTARINI DEĞİŞTİRME
- MENÜ PLANLAMA / MALİYET HESAPLAMA / SATIN ALMA
- BESLENME TÜRLERİ / BESİN DEĞERLERİ / GIDA ALERJENLERİ
- BIÇAK KULLANIMI VE ÖZELLİKLERİ
- MUTFAK KESME TAHTALARI VE BIÇAK RENK KODLAMALARI
- KESİM TEKNİKLERİ
- PİŞİRME TEKNİKLERİ
- DOĞRAMA TEKNİKLERİ ( STOCK ÇEŞİTLERİ, SEBZE, BALIK, TAVUK, DANA)
- BEŞ TEMEL SOS VE BU SOSLARLA TÜKETİLEN ÜRÜNLER
- KÜÇÜKBAŞ HAYVAN
- SAKATATLAR
- DÜNYA MUTFAĞI ÇORBALARI
- ZEYTİNYAĞLILAR VE TABAK SUNUMU
- MEZELER-SOĞUK ATIŞTIRMALIKLAR-KANEPE- ORDÖRV TABAGI
- VEGAN BESLENME HAKKINDA BİLGİ
- VEJETARYAN BESLENME HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME
- HAMBURGER YAPIMI
- DÜNYA MUTFAGIDAN EKMEKLER
- SANDVİÇLER
- FERMENTE ÜRÜNLER
- REÇELLER
- KİŞ- TART-TARTOLET-VOLOVAN
- KURABİYE ÇEŞİTLERİ
- PASTACILIK
- ADET PASTA
- PASTA – KURABİYE KAPLAMA TEKNİKLERİ
- MANTI ÇEŞİTLERİ VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
- TAZE MAKARNA YAPIMI
- DOLGULU MAKARNALAR
- PİLAVLAR
- SALATALAR VE SOSLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME
- KURU BAKLAGİLLER
- PİZZA HAMURU VE SOSLARI ÖZELLİKLERİ
- SOMON FİLETO ÇIKARMA, TEMİZLEME, PİŞİRME VE BİLGİLENDİRME
- LEVREK FİLETO ÇIKARMA, TEMİZLEME, PİŞİRME VE BİLGİLENDİRME
- OSMANLI MUTFAGI ANA YEMEKLER
- TÜRK VE OSMANLI TATLILARI
- TÜRK MUTFAĞI
- İSPANYOL MUTFAĞI
- FRANSIZ MUTFAĞ
- MEKSİKA MUTFAGI
- İTALYAN MUTFAGI
- HİNT MUTFAĞI
- UZAK DOĞU ASYA MUTFAĞI
- ALACART TABAK SUNUMLARI
- ARA SICAKLAR/ BÖREKLER
- KOKTEYL SICAK ATIŞTIRMALIKLAR
- TATLILAR
- ALACART TABAK DEKORLARI
- AMUSE BOUCHE (STARTER – BAŞLANGIÇ TABAGI YAPIMI )
- HAMUR İŞLERİ
- SERVİS ( F.B ) OTEL VE RESTORANLARDAKİ İŞLEYİŞİ
- KABUKLU VE KABUKSUZ DENİZ ÜRÜNLERİ
- SAĞLIKLI BESLENME HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME VE YEMEKLER
Sertifikalar
SERTİFİKALAR

Sertifikalı Mutfak Aşçısı (CKC) Sertifikası

NRA Ulusal Restoranlar Birliği SERVSAFE Gıda Güvenliği Sertifikası

Ulusal Restoranlar Birliği Sertifikası

YÖK Onaylı Lonca SEM sertifikası
Eğitmenlerimiz
EĞİTMEN KADROMUZ
Kayıt
NASIL KAYIT OLUNUR?
‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak ön kayıt formu doldurulduktan sonra ödeme ve kesin kayıt işlemleri için kısa sürede iletişime geçeceğiz.
- Ön Kayıt ücreti:
- Kalan diğer bakiye kredi kartına 4 taksit / Öğrenci kredisi ile 12 ay taksit yapılabilecek.
- Erken Kayıtta İndirim İmkanı.