Proje Açıklaması
Profiterol Yapımı Workshop
Eğitimin Amacı
Şef Hande Acı ile Profiterol Yapımı Workshopu başlıyor! Profiterol yapımının tüm aşamalarını uygulamalı olarak öğrenebileceğiniz workshopumuzu kaçırmayın.
Sertifika Hakkında
Eğitimin sonunda İSSB MYO, YÖK onaylı Lonca SEM katılım belgesi verilecektir.
Programın İçeriği
- Pate a choux
- Creme patisserie
- Sauce au chocolat
Kimler Katılabilir?
- 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürebilirsiniz.
Program Detayları
- Eğitim Tarihi: 2023
- Eğitim Saati ve Günü: 10:00-13:00 Pazar
- Kurs Ücreti: 850 TL
- Katılımcı Sayısı: 15 Kişi
- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürebilirsiniz.
- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Nasıl Kayıt Olurum?
- Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
- Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.