Proje Açıklaması

Profiterol Yapımı Workshop

Eğitimin Amacı

Şef Hande Acı ile Profiterol Yapımı Workshopu başlıyor! Profiterol yapımının tüm aşamalarını uygulamalı olarak öğrenebileceğiniz workshopumuzu kaçırmayın.

Sertifika Hakkında

Eğitimin sonunda İSSB MYO, YÖK onaylı Lonca SEM katılım belgesi verilecektir.

Programın İçeriği

  • Pate a choux
  • Creme patisserie
  • Sauce au chocolat

Kimler Katılabilir?

  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürebilirsiniz.

Program Detayları

  • Eğitim Tarihi: 24 Nisan 2022
  • Eğitim Saati ve Günü: 10:00-13:00 Pazar
  • Kurs Ücreti: 450 TL
  • Katılımcı Sayısı: 15 Kişi
  • Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürebilirsiniz.
  • İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Nasıl Kayıt Olurum?

  1. Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
  2. Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

EĞİTMEN

Hande Acı
Hande AcıŞef
Hande Acı, Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA’daki eğitimini 2014 senesinde tamamlamıştır. Restoran açılışı, menü planlama ve ekip yönetimi alanlarında deneyim sahibi olan Hande Acı, meslek hayatı boyunca birçok takım kurup yönetmiş ve eğitmiştir. Özellikle ekmekleri ve tatlıları ile büyük bir ün kazanan Hande Acı, tecrübesini İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler LONCA SEM bünyesinde öğrencilerle paylaşmaktan mutluluk duymaktadır.