Proje Açıklaması

Sokak Lezzetleri Workshop

Eğitimin Amacı

Şef Tolga Bozok ile İstanbul’un en sevilen sokak lezzetlerini keşfedin, yapılışlarını deneyimleyerek kendi sofralarınıza taşıyın.

Sertifika Hakkında

Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Programın İçeriği

Şef: Tolga Bozok

Kokoreç

  • Kuzu kokoreç dürüm
  • Kuzu kokoreç taco

Corn Dog

  • Bratwurst sosis mozzarella peynir acı sos

Şefin Sosları

  • Sumak aiolli
  • Köz sarımsaklı mayonez

Nohut Dürüm & Tablacı Salatası

  • İlikli dana kemikle haşlanmış nohut, közlenmiş patlıcan, közlenmiş biber
  • Maydanoz salatası

Halka Tatlısı

Kimler Katılabilir?

  • Yemeklere ilgili duyan herkes katılabilir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • Eğitime girişte HES kodu ve aşı kartı (çift doz) gösterilmesi zorunludur. Tek doz aşı yaptırmış ya da aşı kartı olmayan kişilerin eğitimden 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler eğitime alınmayacaktır.

Program Detayları

  • Eğitim Tarihi: 18 Aralık 2021
  • Eğitim Günü: Cumartesi
  • Eğitim Saati: 10.00 -13.00
  • Kurs Ücreti: 450 TL
  • Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürülebilir.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nasıl Kayıt Olurum?

  1. Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
  2. Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

EĞİTMEN

Tolga Bozok
Tolga BozokEğitmen
1990 doğumlu Tolga Bozok, 2021 senesinde Fox TV Şef Akademi ödülünü kazanarak Türkiye’nin şefi ünvanını kazanmıştır. 2012 senesinde Chef’s İstanbul, Pasta ve Modelleme Kursu, Çikolata Kursu eğitimleri alan Tolga Bozok, eğitimini 2014 senesinde MSA mutfak sanatları Akademisinde tamamlamıştır, City & Guilds / ASET: Profesyonel Aşçılıkta 2. Seviye Diploma, Gıda Hijyeni ve HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) Sertifikasyonu, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgelendirmesi, Haşere Kontrol ve Uygulama Teknikleri Eğitimi,Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Aşçılık Diploması, Gıda Hijyeni & HACCP Sertifikası ve Wine & Spirit Akademisi 1. Seviye Diploması bulunmaktadır.
2018 ve 2019 yılları arasında OKA Gıda Michelle Brasserie, Chef De Cuisine olarak görev yapan Tolga Bozok, 2019 ve 2020 yıllarında aynı kurumda Sous Chef olarak görevine devam etmiştir. 2020 senesinde B&B BURGER – Danışman Şef olarak çalışmıştır. 2020 ile 2021 yılları arasında BARBARY brasserie – Chef De Cuisine olan Tolga, görevi sırasında sıcak ve soğuk depo düzenlemeleri, teslimat ve stok restorasyonu ile de ilgilenmiştir. 2021 Eylül ayından beri Vandal Türkiye – Executive Koordinatör olarak görev yapmakta ve kapsamında Tuzla Viaport yat limanı, Sancaktepe Çamsanpark alışveriş merkezi, Galataport, Emaar Meydanı Alışveriş Merkezi bulunmaktadır aynı zamanda EKS mutfak akademisinde eğitmenlik yapan Tolga Bozok Vandal Türkiye’deki görevine devam etmekte ve İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Lonca SEM bünyesinde eğitmen şef olarak yer almaktadır .