İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve sürekli eğitim merkezi LONCA SEM bünyesinde devam etmekte olan Saç tasarım ve kuaförlük eğitimleri ile ilgili olarak İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile iş birliği amaçlı bir protokol imzalandı. Bu iş birliğini yürürlüğe sokmak amacıyla LONCA SEM müdürü Yeşim Tokcan ve İKKMESO Başkanı Haydar Alkoç, oda merkezinde bir araya geldiler.
Bu iş birliği kapsamında, İSSB MYO öğrencilerine İKKMESO tarafından destek verilecek, MYK sınav hazırlık eğitimleri ortak yürütülecek. Dünya Kuaförler Organizasyonu (OMC) yarışmalarında Türkiye’yi temsil edecek olan İKKMESO final seçmelerini İSSB MYO’da yapacaktır. Ortak eğitimler düzenlenip faaliyete geçilecektir.
Eğitim faaliyetleri Ocak 2022 itibariyle başlayacaktır.