Proje Açıklaması
Ekmek Yapımı Workshop
Eğitimin Amacı
Şef Hande Acı ile lezzetli ekmekler pişirmeye hazır mısınız? Hamburger ekmeğinden İtalyan Focaccia ve Fransız Brioche ekmeğine kadar farklı kültürlere ait ekmeklerin nasıl yapıldığını öğrenin ve bu harika lezzetleri sofranıza taşıyın.
Sertifika Hakkında
Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım sertifikası verilecektir.
Programın İçeriği
Şef: Hande Acı
İtalyan Focaccia ekmeğinden, Fransız Brioche ve hamburger ekmeğine 3 farklı kültüre ait ekmek yapımı.
- Hamburger Ekmeği
- Brioche Ekmeği (Fransa)
- Focaccia Ekmeği (İtalya)
Kimler Katılabilir?
- Ekmek yapımına ilgili duyan herkes katılabilir.
- 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
Program Detayları
- Eğitim Tarihi: 2023
- Eğitim Saati: 10:00 – 16:00
- Kurs Ücreti: 850 TL
- Katılımcı Sayısı: 15 Kişi
- Workshop boyunca yapacağınız ekmeklerin fazlasını yanınıza alabilirsiniz.
- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Nasıl Kayıt Olurum?
- Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
- Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.