Proje Açıklaması

Ekmek Yapımı Workshop

Eğitimin Amacı

Şef Hande Acı ile lezzetli ekmekler pişirmeye hazır mısınız? Hamburger ekmeğinden İtalyan Focaccia ve Fransız Brioche ekmeğine kadar farklı kültürlere ait ekmeklerin nasıl yapıldığını öğrenin ve bu harika lezzetleri sofranıza taşıyın.

Sertifika Hakkında

Eğitimin sonunda İSSB MYO, Lonca SEM onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Programın İçeriği

Şef: Hande Acı

İtalyan Focaccia ekmeğinden, Fransız Brioche ve hamburger ekmeğine 3 farklı kültüre ait ekmek yapımı.

  • Hamburger Ekmeği
  • Brioche Ekmeği (Fransa)
  • Focaccia Ekmeği (İtalya)

Kimler Katılabilir?

  • Ekmek yapımına ilgili duyan herkes katılabilir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.

Program Detayları

  • Eğitim Tarihi: 18 Haziran 2022
  • Eğitim Saati: 10:00 – 13:00
  • Kurs Ücreti: 450 TL
  • Katılımcı Sayısı: 15 Kişi
  • Workshop boyunca yapacağınız ekmeklerin fazlasını yanınıza alabilirsiniz.
  • İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Lonca SEM, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nasıl Kayıt Olurum?

  1. Aşağıda yer alan ‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak Ön Kayıt Formu doldurulmalıdır.
  2. Ön Kayıt sorası ödeme ve kesin kayıt işlemleri için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

EĞİTMEN

Hande Acı
Hande AcıŞef
Hande Acı, Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA’daki eğitimini 2014 senesinde tamamlamıştır. Restoran açılışı, menü planlama ve ekip yönetimi alanlarında deneyim sahibi olan Hande Acı, meslek hayatı boyunca birçok takım kurup yönetmiş ve eğitmiştir. Özellikle ekmekleri ve tatlıları ile büyük bir ün kazanan Hande Acı, tecrübesini İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler LONCA SEM bünyesinde öğrencilerle paylaşmaktan mutluluk duymaktadır.