Proje Açıklaması

Tanıtım Videosunu İzleyin

Eğitime Kalan Süre
0
0
0
0
Gün
0
0
Saat
0
0
Dk
0
0
Sn

EĞİTİM DÖNEMİ
Aralık 2021

EĞİTİM SÜRESİ
4 Hafta (24 Saat)

EĞİTİM ÜCRETİ
3.000TL

EĞİTİM SERTİFİKASI
YÖK Onaylı

İyisi değil, en iyisi olmak için kendini geliştirmek isteyen geleceğin aşçılarına, son teknoloji ile donatılmış mutfaklarımızda yemek yapmanın tüm inceliklerini ustalıkla öğretiyoruz. Ülkenin ve dünyanın sayılı mutfaklarında kendilerine yer edinmek isteyen geleceğin aşçılarını bilgi ve deneyimimizle destekleyerek kariyer hedeflerini planlamalarına yardımcı oluyoruz.

Hakkımızda

PROFESYONEL BAŞLANGIÇ

Temel Aşçılık Eğitimi ile mutfak sanatlarının tüm inceliklerini son teknoloji ile donatılmış mutfaklarımızda ustalıkla öğretiyoruz. LoncaSem ve Gastro Akademi iş birliğiyle mutfaktaki kariyerinize yön vermek amacıyla başlatılan eğitime katılarak profesyonel bir şef olmanın ilk adımını atabilirsiniz.

Eğitim

NELER ÖĞRENECEĞİM?

  • TANIŞMA VE MUTFAK ORYANTASYONU
  • AVOKADOLU SOMON TARTİNİ (İSKANDİNAV MUTFAĞI)
  • POCHE YUMURTA (İNGİLİZ & ABD MUTFAĞI)
  • EGG BENEDİCT (İNGİLİZ & ABD MUTFAĞI)
  • HAMBURGER EKMEĞİ YAPIMI
  • CHEESE BURGER (ALMAN MUTFAĞI)
  • BAHARATLI ELMA DİLİM PATATES (ALMAN MUTFAĞI)
  • BALLI TERİYAKİ TAVUK (JAPON MUTFAĞI)
  • KARAMELİZE SOĞAN YAPIMI
  • RANCH SOS YAPIMI
  • ANADOLU KEBABI (TÜRK MUTFAĞI)
  • MUTABBEL (LÜBNAN&ARAP MUTFAĞI)
  • KÖZ PATLICANLI VE TULUM PEYNİRLİ PİDE (TÜRK MUTFAĞI)
  • HASSELBACK PATATES (İSVEÇ MUTFAĞI)
  • FAJİTA (MEKSİKA MUTFAĞI)
  • TACO MONTANA (MEKSİKA MUTFAĞI)
  • CHİCKEN WRAP (MEKSİKA MUTFAĞI)
  • ÜÇ PEYNİRLİ RAVİOLİ (İTALYAN MUTFAĞI)
  • DOMATES SOS YAPIMI
  • FETTUCİNİ ALFREDO (İTALYAN MUTFAĞI)
  • PİZZA HAMURU YAPIMI (İTALYAN MUTFAĞI)
  • TAZE BAHARATLI PİZZA SOSU (İTALYAN MUTFAĞI)
  • KARIŞIK PİZZA (İTALYAN MUTFAĞI)
  • PİZZA MARGARİTA (İTALYAN MUTFAĞI)
  • ÇİKOLATALI SUFLE (FRANSIZ MUTFAĞI)
  • PANİNİ EKMEĞİ YAPIMI (İTALYAN MUTFAĞI)
  • ATOM SANDVİÇ EKMEĞİ YAPIMI (İTALYAN MUTFAĞI)
  • FİTTY BOL TAHILLI SANDVİÇ EKMEĞİ YAPIMI (ALMAN MUTFAĞI)
  • SUŞİ WASABİ (JAPON MUTFAĞI)
  • TAVUK SATAY (ÇİN & JAPON MUTFAĞI)
  • CHİCKEN NOODLE WİTH SOY SOUCE (ÇİN&JAPON MUTFAĞI)

Sertifikalar

SERTİFİKALAR

LONCA SEM

YÖK Onaylı Lonca SEM sertifikası

Eğitimlerimiz

EĞİTİM KODROSU

Alparslan Sukan
Alparslan SukanŞef
Alparslan Sukan, Robert Kolejinden mezun olduktan sonra A.B.D.’de “Otel ve Restoran Yöneticiliği” eğitimi aldı. 38 yılı aşkın süredir başarıyla devam ettirdiği meslek hayatına yurt içinden ve yurt dışından sayısız marka sığdıran Sukan aynı zamanda American Hotel and Lodging Association (AHLA), Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Swissotel Otelcilik Okulu, Özyeğin Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve USLA bünyesinde eğitimler vermiştir. Özel Tatlar Butik Catering şirketinin kurucu ortağı olan ve halen Haliç Üniversitesi Gastronomi Bölümünde danışmanlık görevini yürüten Sukan, aynı zamanda İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Lonca SEM ile geleceğin başarılı şeflerine eğitim vermeye devam etmektedir.
Okan Dikiş
Okan DikişŞef
Okan Dikiş, aşçılık hayalini gerçekleştirmek için başladığı Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra Avrupa’nın en tanınmış usta şeflerinin yer aldığı Italian Culinary Institute’ye katılmıştır. Burada aldığı eğitimle mutfak terminolojisine, klasik tekniklere ve temel bilgilere dair bilgi ve becerilini daha da geliştiren Dikiş, aşçılık mesleğinin tüm inceliklerini geleceğin aşçılarına aktarmaya devam ediyor.
Şule Karanfil
Şule KaranfilŞef
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gastronomi bölümündeki lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra başladığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümündeki yüksek lisans eğitimine devam eden Karanfil, aynı zamanda İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda eğitim vermektedir.

Kayıt

NASIL KAYIT OLUNUR?

‘Şimdi Başvur’ butonuna tıklayarak ön kayıt formu doldurulduktan sonra ödeme ve kesin kayıt işlemleri için kısa sürede iletişime geçeceğiz.

ŞİMDİ BAŞVUR