Dünya ve Türk sinemasının en önemli isimlerini “Yönetmen Sineması” atölyemizde yazar, Enes Kudu’nın moderatörlüğünde farklı bir deneyimin yolculuğuna çıkıyoruz.
Her yaştan bireyin çizim yapabilmesini sağlamak, güzel sanatlar eğitimine olumlu katkı sunabilmek, dijital tasarıma olumlu katkıda bulunabilmek, hobiyi şekillendirme ve genel kültür kazanmalarını sağlayarak bireyin kendisini ifade etmesini sağlamak
Resim sanat alanındaki temel bilgi ve becerileri suluboya tekniği ile kazanır ve alanın gerektirdiği temel yeterliklere sahip olur.
Temel fotoğraf eğitimi almış bireylerin fotoğrafta sosyal belgesel üzerine toplumu gözlemeleri ve etik kurallar çerçevesinde analiz yaparak ilerlemelerini hedefler.
Bireyin kendi yaratıcı kimliğini arayış halinde gün yüzüne çıkarıp özdisiplinini sağlayarak bireysel ve topluluk dahilinde sanatsal yeti ve güdülerinin çoğaltılması.
Bu eğitim katılımcıların çizgi ve mizah konusunda temel bilgi ve becerileri kazanmalarını, alanı yakından tanıyarak kendilerini geliştirebilecekleri yollar keşfetmelerini hedefler.
Sanatın iyileştirici gücü ile kişinin farklı sanat tekniklerini tecrübe ederek kendini ifade edilmesi ve yansıtabilmesi ile öz farkındalık yaratabilmek.
Yağlı Boya Resim Atölyemiz, Hakan Cingöz eğitmenliğinde başlıyor. Yağlıboya resim tekniklerine giriş, portre, natürmort ve peyzaj konularına yönelik tekniklerin uygulamalı olarak gösterileceği atölyemize katılarak ilgi duyduğunuz resim sanatının tüm inceliklerini öğrenebilirsiniz.
Bu programda desen çalışması, perspektif, oran orantı, ışık gölge, mimari çizim teknikleri, detaylandırma ve ölçeklendirme gibi konuları ele alarak mimari eskiz hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz.
Bu dijital video sanatı kursunda katılımcılar, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects ve Adobe Photoshop gibi yazılımlar kullanarak çağdaş video sanatının deneyi, uygulaması ve teorisi hakkında kapsamlı bir genel bakış kazanacaklardır.