Yükleniyor Etkinlikler
Bu etkinlik geçti.

EĞİTİMIN AMACI

Yoğun İngilizce Tıp Programı, özel bir eğitim müfredatı kullanarak katılımcıların ve öğrencilerin tıp alanında gerekli olan mesleki ingilizce yeterliliğinin geliştirilmesini amaçlar. Müfredat, tıp uzmanları için tasarlanmış olup misafir doktorlar, hemşireler ve yöneticilerin de katılacağı dersler ve uygulamaları kapsar. Eğitim, katılımcıların İngilizce dil kurallarını doğru kullanmalarını sağlayarak sahada iletişim kurmaya hazırlamakla birlikte İngilizce konuşulan ortamlarda – özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim almalarını ve çalışmalarını sağlar.

Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara verilecek belge (Katılım Belgesi, Sertifika)

Broward Collage Üniversitesi tarafından kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere katıldıkları programı ve aldıkları notları gösteren katılım sertifikası verilecektir. Öğrenciler ayrıca FSSEM sertifikalarını almaya hak kazanacaktır.

Program, her adayın İngilizceye dört ana beceride ne derece hakim olduğunu belirleyerek; Dinleme, Konuşma, yazma – tıp mesleğine özgü kelime bilgisi ile yazma ve iletişim becerilerini geliştirir.

Eğitim bitiminde katılımcılar, ingilizceyi doğru kalıplarla profesyonel bir şekilde kullanarak, uluslararası hastalar ve diğer tıp uzmanları ile sözlü ve yazılı olarak akıcı bir şekilde iletişim kurabilmelidir.

Eğitim Detayları İçin Tıklayınız

Kayıt İçin Tıklayınız