2024-05-09T08:00:07+03:00

Bilimsel Temeller ve Mutfak Uygulamaları, yemeklerin hazırlanması ve tüketilmesi sırasında ortaya çıkan olayların incelenmesine adanmış bilimsel bir disiplin olan moleküler gastronomiye benzersiz bir genel bakış sağlar.

2024-05-09T08:03:10+03:00

Dünya Mutfakları Aşçılık Eğitimimiz başlıyor. Mutfakların usta şefleri tarafından teorik ve pratik olarak verilecek eğitimlerimize katılarak hayal ettiğiniz kariyere bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

2024-05-09T08:48:05+03:00

Temel aşçılık eğitiminde, profesyonel eğitmenlerimizin eşliğinde tüm eğitimleri ustalıkla öğrenmenizi ve yemek pişirmek ile ilgili yolculuğunuza donanımlı bir şekilde başlamanızı sağlıyoruz. Daha önce mutfak deneyimine ihtiyaç duymadan; yemek yapmayı ve öğrenmeyi seven tüm katılımcılara sıfırdan temel aşçılık eğitimi vermekteyi

2024-05-09T08:49:21+03:00

Şef olmanın avantajları, birileri yemeğinizden memnun kaldığında hissettiğiniz tatmin duygusudur. Kişiliğinizin yaratıcı yanı bu meslekle yerine getirilecek, çünkü yeni yemekler yaratacak ve eskileri güzelleştireceksiniz.

2022-06-02T15:04:56+03:00

Yiyecek içecek işletmelerindeki menülerde kullanılan yemeklerin işletme karlılık ve satış adetleri hedefi doğrultusunda değerlendirilip, uygun olup olmadıklarının saptanması. Uygun olmayan yemeklerin hangi yeni yemeklerle değiştirileceklerinin tespit edilmesi ve sonuç olarak işletmenin hedeflerinin tutturulmasının sağlanması.